neděle 10. ledna 2016

Půjčka CreditON změnila název společnosti na Creamfinance Czech s.r.o. (aktualizováno)

Jeden z největších a nejstarších poskytovatelů krátkodobých půjček na trhu - půjčka CreditON změnila po dvou letech obchodní jméno společnosti z creditON.cz, s.r.o. na Creamfinance Czech, s.r.o. Název hlavní poskytované služby - půjčky CreditON.cz - se však nemění. Je možné, že se společnost připravuje na start nových finančních produktů a proto přejala název, který používá mateřská skupina.*

AKTUALIZACE: Náš odhad se potvrdil - společnost Creamfinance Czech spustila vedle půjčky CreditOn.cz také půjčku CreditAir.cz, která má velmi podobné parametry - výrazně se mění pouze v prodloužené době splatnosti půjčky až 45 dní. První půjčka pro nové zákazníky je zdarma.

TIP: Půjčka CreditON.cz nyní nabízí první půjčku až do výše 8000 Kč na 30 dní zdarma pro všechny nové zákazníky.

Skupina Creamfinance v současné době poskytuje krátkodobé půjčky kromě české republiky také v Litvě a Gruzii pod značkou CreditON, v Polsku pod názvem LendON. Na Slovensku působí skupina pod názvem CreditONE. Nyní však společnost zřejmě z důvodu čekání na udělení licence pro poskytování úvěrů na Slovensku zcela pozastavila poskytování nových půjček. Skupina Creamfinance podle zpráv z konce roku 2014 (o navýšení kapitálu o 5 milionů eur) hodlá expandovat také do jihovýchodní asie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.