neděle 31. ledna 2016

FerratumBank přichází s kontokorentní půjčkou CreditLimit

Maltská banka FerratumBank působící na našem trhu jako poskytovatel krátkodobých půjček před výplatou přichází se zcela novým produktem - půjčkou CreditLimit. Je to produkt velmi podobný kreditní kartě nebo kontokorentním úvěrům - a to zejména díky minimální výši měsíční splátky a prakticky neomezené době splatnosti.

CreditLimit funguje na principu trvale schváleného úvěrového rámce, ze kterého je pro vás kdykoli připravena k načerpání půjčka. CreditLimit můžete mít schválený a nemusíte jej vůbec používat. Počká zdarma dokud jej nebudete potřebovat. Připraveno k půjčení takto můžete mít 2000 až 25000 Kč.

Kolik to stojí?

Za výběr z kreditního rámce zaplatíte jednorázový poplatek 12,5 % a půjčené peníze se pak úročí denním úrokem ve výši 0,2833 % z vyčerpaných peněz. Banka vám při načerpání půjčky také oznámí jaká je vaše minimální měsíční splátka půjčky. Splatit však můžete samozřejmě také celou půjčku najednou nebo zasílat jen uvedenou minimální splátku. Půjčeno takto můžete mít prakticky na libovolně dlouhou dobu - dokud nedojde ke splacení půjčky pomocí minimálních splátek.

Jde zkrátka o takovou virtuální kreditní kartu. Ovšem bez fyzické kreditní karty - půjčené peníze si totiž převádíte přímo na váš bankovní účet vedený v libovolné bance v ČR. FerratumBank produkt popisuje jako finanční rezervu do 25000 Kč na neomezené časové období.

Jak získat CreditLimit

Získání CreditLimitu je snadné - stačí vyplnit online formulář. Banka vás během několika minut kontaktuje a vaši žádost okamžitě posoudí - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Více informací na webu ferratum.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.